Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ο γιος του δικαστή του Ανδρέα Παπανδρέου .. από τον ΛΑΟΣ στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Φθιώτιδα

  
  
Το όνομα του, Θανάσης Κόκκινος , ίσως με την πρώτη να μην σας λέει πολλά... 
 

Ο Αθανάσιος – Μιλτιάδης Κόκκινος του Βασιλείου είναι δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος σε όλες τις δικαστικές βαθμίδες και προέρχεται από μία οικογένεια που έχει υπηρετήσει την Δικαιοσύνη. 

Πέρα από την επαγγελματική του σταδιοδρομία όμως έχει και έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα, είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος με έντονη και δημιουργική παρουσία στην ζωγραφική από το 1987, με αρκετές ατομικές εκθέσεις και βραβεία.
   
Ο Θανάσης Κόκκινος είναι καταγωγής από τη Λοκρίδα, δικηγόρος και γιος του επίτιμου προέδρου του Αρείου Πάγου Βασίλη Κόκκινου ο οποίος υπήρξε δικαστής του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Θανάσης Κόκκινος υπηρέτησε ως μετακλητός υπάλληλος στην Βουλή (16 μηνιάτικα μισθό). 

Ο ίδιος πολιτεύτηκε μάλιστα και στις Εκλογές του Μαΐου του 2012 με τον ΛΑΪΚΌ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜO όπου στο Υπόλοιπο Αττικής βγήκε τελευταίος παίρνοντας 745 σταυρούς. 

Μετά την σταδιοδρομία του στον ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, με επιλογή Αντώνη Σαμαρά, βρέθηκε υποψήφιος με την Ν.Δ. για την Ευρωβουλή.

Σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνει υποψήφιος ο Θανάσης Κόκκινος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πάρει τη θέση του του Δημήτρη Κατσικονούρη ή του Γιάννη Μπρεκουλάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Φθιώτιδα.
  


Η ανανέωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ με στελέχη του ΛΑΟΣ συνεχίζεται...1 σχόλιο: