Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Ο Δήμος Λοκρών βρίσκεται αταλάντευτα στην υπηρεσία των δημοτών του

ellhnikh-dhmokratia
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                    Αταλάντη 21/7/2015
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                            
ΝΟΜΟΣ   ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                                  
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                        
Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Δημαρχείου
Τ.Κ.  35200-Αταλάντη
 Τηλ: 22330-81015
 Fax: 22330-81022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αναφορικά με δημοσίευμα – καταγγελία με θέμα: «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ Δ.Δ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ» που έχει ως αποδέκτη μεταξύ άλλων υπηρεσιών και τον Δήμο Λοκρών  επισημαίνουμε τα εξής:
Πρέπει να γίνει σαφές προς όλους ότι ο Δήμος Λοκρών βρίσκεται αταλάντευτα στην υπηρεσία των δημοτών του πάντα με γνώμονα την προσήλωση στην νομιμότητα.
Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι :
  1. Ο έλεγχος παραβάσεων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε σχέση με την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων  και την υπέρβαση των αδειοδοτούμενων τετραγωνικών είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας και των Λιμενικών Αρχών σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία.
  2.  Η αδειοδότηση καθώς και ο έλεγχος κατασκευών κάθε είδους στον αιγιαλό (ομπρέλες , ξαπλώστρες , σκίαστρα κλπ.) καθώς και της παιδικής χαράς είναι αρμοδιότητα του Αυτοτελούς Γραφείου Δημόσιας Περιουσίας Φθιώτιδας.
  3. Ο έλεγχος της ασφάλισης των εργαζομένων στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) είναι αρμοδιότητα κλιμακίων του ΙΚΑ και ο Δήμος δεν έχει καμία ανάμειξη ή δυνατότητα παρέμβασης.
  4. Σχετικά με το θέμα  της καθαριότητας: ο Δήμος έχει αυξήσει την συχνότητα και την δύναμη των συνεργείων καθαρισμού για την θερινή περίοδο. Οι ανάγκες είναι αυξημένες κι εκτιμούμε ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό και με την υπεύθυνη στάση και συνεργασία  των πολιτών οι προσπάθειες θα είναι αποδοτικότερες ως προς αυτή την κατεύθυνση. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου